lauantai 6. helmikuuta 2016

Matka Bohotuksen alkulähteille Lyoniin 24.-26.1.2016


Sunnuntaina lumipyryn pyyhkiessä pitkin Suomea suuntasimme nokkamme kohti Ranskan Lyonia. Ensimmäistä kertaa tämä pariskunta matkusti virallisesti liikekumppaneina. Saavuimme sympaattiseen ja keväisen auringon lämmittämään Lyoniin. Orvokit sekä kukkivat unikot ottivat meidät vastaan. Nautin suuresti kaupungin lämminhenkisyydestä sekä ihmisten ystävällisestä asenteesta, jotenkin niin toista kuin Pariisissa. Kaunista, ei liian glamouria, mutta niin jokaisen ihmisen toivomaa. Iltapäivän aikana oli mahdollisuus muutamaan nähtävyyteen, mutta se tunnelma teki nähtävyyksiä suuremman vaikutuksen minuun. Herkullinen Tarte de Citron pienessä leipomossa, voiko enempää sunnuntai-iltapäivältä toivoa. Tämä on siis kaupunki, jossa Boho tuotebrändi on saanut alkunsa. 




Boho Green Revolution brändi on lanseerattu markkinoille Ranskassa huhtikuussa 2012. Brändin ajatuksena on syvälle viety ekologisuus niin raaka-aineissa kuin pakkauksissa. Bohon arvoihin kuuluvat syvä kunnioitus luontoa sekä koko planeettaamme kohtaan. Boho valitsee vuosittain lahjoituskohteen (Save the Planet järjestön jäsen), jolle lahjoittaa 1% liikevaihdostaan.



Bohon toimistossa vallitsee dynaaminen ilmapiiri. Samassa tilassa työskentelee sujuvasti uutuustuotteiden ideointi, markkinointi kuin vientipuolikin. Kaikilla tuntuu olevan ilo työskennellä sekä jakaa ajatuksia. Hyvin pian saimme nähdä Bohon odotetut uudet poskipunat, sävyt Corail sekä hehkuva viininpunainen vakuuttivat minut heti! Nämä sopivat täydellisesti suomalaisille naisille! Päivä vierähti nopeasti isoista ennakkotilauksista keskusteltaessa aina pieniin yksityiskohtiin. Illallinen oli kotiruokatyyppistä ruokaa tarjoavassa ravintola Menthessä Lyonin sydämessä - jälkiruokana täydellinen talon minttutee!

Bohon logistiikkakeskus on sijoitettu Dardillyyn, Ranskan suurimpaan Ciaté -keskukseen. Ciate on vammaisten toimintakeskus, joka järjestää työ- ja päivätoimintaa yhteiskunnassa niin useasti syrjityille ihmisille. Voi vain ihmetellä, millä intensiteetillä tuotteisiin laitetaan sinetti- tai incitarrat. Tämä kaikki on käsityötä, mikään kone ei sitä Bohon tuotteisiin tee. Ymmärrykseni Bohon arvoista ovat syventyneet ennestään, sydämeeni piirtyi kuva näistä iloisista ihmisistä, joiden suuri nautinto on laittaa tuhansiin meikkipuutereihimme sinettitarrat! <3 



Kun mietin Bohon arvoja,voin sanoa kaiken olevan hyvin läpinäkyvää. On LUOMU raaka-aineet,on kunnioitus planeettaamme ja sen eliöitä kohtaan, on lahjoitus Save the Planetille vuosittain, on mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavat pakkaukset, on kunnioitus ihmisarvoa kohtaan. Voiko kosmetiikalta enempää toivoa? Seuraavan kerran kun poistan Boho tuotteestani sinetin, muistan sen sydämeen piirtyneen iloisen ilmeen, joka tulee hänelle siitä kun hänen työllään on merkitystä.  

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti