sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Boholan touhuja

Boho brändin maahantuojan, 4Dreamin, toimitilat eli BOHOLA sijaitsee Lohjalla maaseudun rauhassa, pienen lähdelammen rannalla. Boholassa on maahantuonnin showroom sekä kokous- ja koulutustilat. Mutta mitä Boholassa tapahtuu? Millaista on maahantuontitoiminta täällä syrjäseudulla?


Boholassa meitä työskentelee kaksi, Taina ja Johanna, lisäksi meidän hiiribaarimme, Manu - kissa, pitää huolta kiinteistön ei toivotuista vieraista. Boholassa aamu alkaa sillä, että lumityöt tehdään, villasukat jalkaan, kakluuneihin tulet, tietokoneet avataan ja Suomen laajuinen toiminta voi alkaa. Bohola on puutalo, joka lämmitetään lähes pelkästään oman tontin puilla. Boholan puutarhassa kasvaa karhunvatukkaa, aroniaa, luumuja ja omenoita, puutarhavadelmaa, viinimarjoja, minttua, villirucolaa ja tottakai kesällä yrttejä ja perunoita. Meininki on siis nykykielellä sanottuna "perussettiä" - vai onko? Meille mikään muu toimitila ei olisi luontevampi, onhan ajatuksenamme tuoda maahan luonnonkosmetiikkaa sekä tarjota pieniä elämyksiä.



Joulun alla Bohola avasi ovensa ensimmäisen kerran asiakkailleen kun vietimme Boholan Joulua. Kutsuttuina olivat kaikki Boho brändiä jälleenmyyvät yritykset. Halusimme toimitilojen esittelyn lisäksi tarjota hetken pysähtymisen kesken joulukiireitä, vinkkejä esillepanoihin sekä paluuta niihin "perussetteihin". Jokainen vierailija leipoi oman näköisensä piparin, joka lopulta ripustettiin Boholan kuistin kuuseen käyntikortiksi. Vieraita kävi yli 30 eri yrityksestä - mahtavaa! Loppiaisen pyyhkäistessä Boholan Joulun pois - siirtyivät piparit pihan omenapuun oksille, pikkulintujen iloksi. Ajatuksenamme on, että tulevaisuudessa Bohola tulee tarjoamaan erilaisia hyvinvointipäivä-tyyppisiä elämyksiä asiakkailleen. Vuodenajat sanelevat päivien teemoja... 


Mutta mitä me Tainan kanssa teemme normi-päivänä? Ihan sitä samaa, mitä varmasti jokainen vastaava maahantuontiyritys tekee, toiset business parkissa, toiset kaupungin sykkeessä. Kiire on usein niin kova, että kiljuva nälkä yllättää kaksikon iltapäivän puolella. Meillä ei ole lounaspaikkaa kulman takana, mutta kesällä meillä on smoothie ainekset poimittavissa Boholan kulmalla. 

Me rakennamme tuotebrändejä Suomen markkinoille, avaamme uusia asiakkuuksia, mutta ennen kaikkea - pidämme jokaista asiakastamme tärkeänä juuri sellaisena kuin hän on! Tämän vuoksi pyrimme tarjoamaan heille parasta mahdollista asiakaspalveluamme, jotta hekin saavat keskittyä juuri siihen mistä eniten pitävät - työhöönsä asiakkaiden parissa.

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti